CASABLANCA LANDGRAAF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1588 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casablanca Landgraaf. Meer weten? Ontdek meer

8 feb 2023 om 9:42 I didn't receive my order and no refund...
5 feb 2023 om 13:02 Eten zou tussen 30 min en 50 min bezorgd worden, na bestellen werd het ineens 105 minuten en vervolgens waren ze ook nog 10 minuten te laat. Kwaliteit van het eten was ook niet top helaas. Souflaki besteld, maar ik kreeg een kipspies.
4 feb 2023 om 10:14 Super, zoals altijd!!
4 feb 2023 om 1:04 Hét eten was lekker.
3 feb 2023 om 18:53 Het eten was echt lekker en de bezorging was ook zeker snel op tijd
29 jan 2023 om 19:57 Bezorging op afgesproken tijd. Eten was heerlijk
28 jan 2023 om 9:13 Bezorging op afgesproken tijd, eten lekker en goed warm
26 jan 2023 om 20:35 Al aantal keer hier besteld en toen was het eten prima. Vandaag was het niet te eten, allemaal kleine stukjes bot in ons eten bij elke hap die we namen. Gewoon onsmakelijk! We hebben het eten helaas weg kunnen gooien.
25 jan 2023 om 13:00 Vriendelijke bezorger en lekkere pizza's. Ook de kids hebben gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar.
24 jan 2023 om 23:02 Bezorgtijd gaf aan 45 min ik heb in totaal 2uur en een kwartier gewacht ! Alleen de frieten waren lekker de gyros waren kruimels en smaakten naar speculaas??
23 jan 2023 om 21:34 Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorger
23 jan 2023 om 8:05 Heerlijk gegeten